Masturberen is al zo oud als de mens zelf. Waarom mensen dit doen, heeft verschillende redenen. De ene kan er stoom door afblazen, de ander kickt op de ontlading die je voelt wanneer je tot een hoogtepunt komt, sommige mensen doen het uit verveling, anderen uit noodzaak omdat ze geen partner hebben. Maar de meeste mensen masturberen gewoon omdat het leuk is en omdat je ervan ontspant. Door regelmatig wat variatie aan te brengen in de manier waarop je masturbeert, blijft jezelf bevredigen een leuk en spannend iets. Hoe je ervoor zorgt dat het altijd weer anders aanvoelt, lees je hier.

Fijne speeltjes

Bij sextoys denk je misschien al snel aan vibrators en dildo’s, maar er bestaan nog zoveel meer speeltjes die je zelfliefde een extra dimensie geven. Zo kan het heel realistisch aanvoelen om seks te hebben met een sekspop, een pop die daarenboven aan al je wensen voldoet. Ook een kunstvagina of een masturbator zorgen ervoor dat je nieuwe, ongekende hoogtes kunt bereiken wanneer je met jezelf speelt. Deze speeltjes en nog veel meer andere fijne accessoires, koop je in een kwalitatieve seksshop. Dat is al lang niet meer zo’n groezelig winkeltje als enkele decennia geleden. De meeste seksshops zijn heel aangename en discrete winkels, waarbij je informatie en advies krijgt over de aangeboden producten. Vind je het wat spannend om zo’n winkel binnen te gaan? Bekijk dan het online aanbod en plaats je bestelling. Je pakketje wordt gegarandeerd discreet geleverd. Niemand zal weten wat je besteld hebt en waar deze bestelling vandaan komt.

Ultieme sekservaring

Mag het voor jou meer zijn dan wat speeltjes alleen? Dan is een neukmachine je ideale sekspartner. Een neukmachine is een volautomatisch mechanisch apparaat dat al je fantasieën bevredigt. Het is de bedoeling dat je je favoriete seksspeeltjes via het ultraveilige KlicLoksysteem aan je seksmachine bevestigt, en dat deze machine je dan vaginaal of anaal bevredigt. Je kunt de machine zelf instellen en zo bepalen hoe snel en hoe diep ze je zal penetreren, net als de stoothoogte en het standje waarin je bevredigd wordt. Maar je kunt de controle ook uit handen geven. Via de app die bij je neukmachine hoort, kun je iemand anders de machine voor jou laten bedienen. Dat kan je partner zijn, maar ook iemand aan de andere kant van de wereld die je via de online community ontmoet hebt. Dit systeem is ook ideaal wanneer je een langeafstandsrelatie hebt. Zelfs met al die kilometers tussen jou en je partner kunnen jullie nog samen heerlijk klaarkomen. Neukmachines worden gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn voorzien van een stille en krachtige motor. Er bestaan verschillende versies van dit geweldige masturbatiemaatje. Zo bestaat er een versie die je gemakkelijk kan meenemen op vakantie of een machine met 4 buizen die jou en je partner aan twee kanten kan verwennen.